Δημιουργία ιστοσελίδας στα Αγγλικά για έσοδα από διαφημίσεις

Εργασια δημιουργια ιστοσελίδας ΑγγλικάΊσως να έχετε αναρωτηθεί γιατί υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες δωρεάν στο διαδίκτυο. Η απάντηση είναι απλή αλλά όχι και τόσο γνωστή σε πολλούς. Όταν μπαίνουμε σε μία ιστοσελίδα για να ενημερωθούμε π.χ. για τον καιρό, θα δούμε σε διάφορα σημεία της ιστοσελίδας διαφημίσεις για ξενοδοχεία, deals, ταξιδιωτικά γραφεία κτλ. Εάν κάνουμε απλά ένα κλικ στις διαφημίσεις αυτές, τότε ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας (με τις μετεωρολογικές προγνώσεις) εισπράττει ένα χρηματικό ποσό από το κλικ αυτό.

Με απλά λόγια, ο αγώνας που δίνει κάθε ιδιοκτήτης ιστοσελίδας είναι να αποκτήσει επισκεψιμότητα και όσο μεγαλύτερη επισκεψιμότητα έχει η ιστοσελίδα, τόσο περισσότερα είναι τα έσοδα της ιστοσελίδας από τις διαφημίσεις που φιλοξενούνται σε αυτήν. Οι τρεις λοιπόν βασικές πηγές εσόδων για την ιστοσελίδα είναι:

  1. Έσοδα από Google Adsense. Για να μάθετε περισσότερα για το Google Adense πατήστε εδώ
  2. Έσοδα από Affiliate Marketing. Για να μαθετε περισσότερα για το Affiliate Marketing πατήστε εδώ
  3. Έσοδα από την τοποθέτηση banner άλλων διαφημιζομένων. Στην περίπτωση αυτή αναφερόμαστε σε εταιρείες που πληρώνουν τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας απλά για να φιλοξενήσει ένα μικρό διαφημιστικό banner ανεξάρτητα εάν θα γίνουν κλικ ή όχι πάνω στο banner αυτό. (Πώληση διαφημιστικού χώρου)

Εάν επιλέξετε να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα σας στα Αγγλικά και όχι στα ελληνικά, τότε στην ουσία θα στοχεύετε στο παγκόσμιο αγγλόφωνο διαδικτυακό κοινό το οποίο είναι πολύ μεγαλύτερο από το ελληνικό φυσικά και έχει τεράστιες προοπτικές εσόδων σε σχέση με το ελληνικό.

Τα έσοδα για παράδειγμα από κάθε κλικ που γίνεται στις διαφημίσεις (Google Adsense) μπορεί να είναι και πάνω από ένα ευρώ όταν στα ελληνικά sites τα μέγιστα έσοδα από το κάθε κλικ έχουν πέσει στα 0,20 έως 0,30 λεπτά. Όσο αφορά το Affiliate Marketing, εκεί τα πράγματα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρα καθώς οι εταιρείες που δίνουν προμήθεια σε όσους τις προωθούν είναι πολύ περισσότερες και το ύψος των εσόδων που μπορείτε να αποκτήσετε προωθώντας προϊόντα ή υπηρεσίες που αφορούν το παγκόσμιο αγγλόφωνο διαδικτυακό κοινό είναι ασύγκριτα μεγαλύτερο από το ελληνικό κοινο.

Πως θα δημιουργήσετε μόνοι σας ιστοσελίδα;

Μπορεί να φαντάζει εξ αρχής δύσκολο να δημιουργήσετε μόνοι σας μία ιστοσελίδα, αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι καθόλου δύσκολο καθώς υπάρχουν στο διαδίκτυο χιλιάδες εκπαιδετικά άρθρα και βίντεο που μπορείτε να συμβουλευτείτε για να μάθετε μόνοι σας να δημιουργείτε ιστοσελίδες. Φυσικά βέβαια, θα πρέπει να αφιερώσετε κάποιο χρόνο για αυτό. Στην ιστοσελίδα μας φιλοξενούμε έναν βασικό οδηγό για να δημιουργήσετε μόνοι σας ιστοσελίδα με την πιο διάσημη πλατφόρμα παγκοσμίως, μέσω δηλαδή του WordPress. Στην ιστοσελίδα http://www.buildwebsiteguide.com, θα βρείτε έναν πλήρη οδηγό για να δημιουργήσετε μόνοι σας μία ιστοσελίδα με WordPress. Η πλατφόρμα αυτή προτείνεται ανεπιφύλακτα για να χτίσετε την ιστοσελίδα σας καθώς σας προσφέρει πάρα πολλές επιλογές

Για να δημιουργήσετε λοιπόν ιστοσελίδα με σκοπό να αποκτήσετε έσοδα από διαφημίσεις, τότε συνίσταται να ακολουθήσετε και τον οδηγό 7 βημάτων που φιλοξενούμε δωρεάν στην ιστοσελίδα μας. Θα τον βρείτε εδώ. Εκεί θα δείτε πως ξεκινάμε από το μηδέν να δημιουργούμε την ιστοσελίδα μας, μέχρι και τι θα πρέπει να κάνουμε για να προωθήσουμε την ιστοσελίδα μας ώστε να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης και να εξασφαλιστεί δωρεάν επισκεψιμότητα από τις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing)

Εάν η ιστοσελίδα που θα δημιουργήσετε παρέχει κάτι το καινοτομικό στο ελληνικό internet και πιστεύετε πως έρχεται να καλύψει μια υπάρχουσα ανάγκη, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες τα έσοδα από την ιστοσελίδα σας να σας εξασφαλίσουν ένα πολύ καλό μηνιαίο εισόδημα μετά από κάποιο χρονικο διάστημα.

Απαραίτητα προσόντα

  • Μικρή online εκπαίδευση πάνω στο χειρισμό της πλατφόρμας WordPress
  • Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  • Ικανότητα εισαγωγής περιεχομένου στην ιστοσελίδα (αρθρογραφία, εντοπισμός και εισαγωγή media κτλ)
  • Γνώσεις SEO
  • Δημιουργικές και σχεδιαστικές ικανότητες